Radar - 06.10.2015.

Ekipa emisije Radar sa vama je u terminu od 21 sat na Prvom programu RTV Vojvodina. Kao i prošle, i u ovoj novoj sezoni Radar će otkrivati, istraživati, analizirati, postavljati pitanja i zahtevati odgovore. O Vojvodini u Srbiji i van nje.

Uz političko-ekonomska pitanja ekipa Radara istraživaće i društvene fenomene i probleme poput, nažalost uvek aktuelnog nasilja, siromaštva, radničkih prava, položaja žena, dece i manjinskih i marginalizovanih grupa.

Bićemo i u Regionu. U susednoj Hrvatskoj, BiH, Kosovu, Makedoniji, Crnoj Gori, ali i Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj. Zavirićemo ponekad i u EU. Gde smo u odnosu na susede bliže i one dalje, koliko smo uradili na dobrim komšijskim odnosima, kojim putem dalje posle krvavog raspada nekada jedinstvenog prostora, samo su neka od pitanja na koja će novinari Radara Ivana Buš Jović, Jelena Vukmanović, Aleksandar Reljić i Vanja Đurić potražiti odgovore.

Autor i urednik: Marina Fratucan

Podeli video sa prijateljima
Ocena 3.67
Broj gledanja: 165

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000