Radar - 07.06.2016.

Ekipa emisije Radar sa vama je u terminu od 21 sat na Prvom programu RTV Vojvodina. Kao i prošle, i u ovoj novoj sezoni Radar će otkrivati, istraživati, analizirati, postavljati pitanja i zahtevati odgovore. O Vojvodini u Srbiji i van nje.

Uz političko-ekonomska pitanja ekipa Radara istraživaće i društvene fenomene i probleme poput, nažalost uvek aktuelnog nasilja, siromaštva, radničkih prava, položaja žena, dece i manjinskih i marginalizovanih grupa.

Bićemo i u Regionu. U susednoj Hrvatskoj, BiH, Kosovu, Makedoniji, Crnoj Gori, ali i Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj. Zavirićemo ponekad i u EU. Gde smo u odnosu na susede bliže i one dalje, koliko smo uradili na dobrim komšijskim odnosima, kojim putem dalje posle krvavog raspada nekada jedinstvenog prostora, samo su neka od pitanja na koja će novinari Radara Ivana Buš Jović, Jelena Vukmanović, Aleksandar Reljić i Vanja Đurić potražiti odgovore.

Autor i urednik: Marina Fratucan

 

Podeli video sa prijateljima
Ocena 3.85
Broj gledanja: 13174
Коментари
Број коментара 3
 
Ranko 14.06.2016 22:13
Poštovani,veoma rado sam gledao vašu emisiju.Gledanje televizije sam obično počinjao od kanala rtv Vojvodina.
Saopštenje gospodje Fratucan da više nećemo gledati emisiju radar samo je potvrda da se uspostavlja potpuna kontrola medija,sve smene u rtv Vojvodine su potvrda.Želim da vam dam podršku,govoriti istinu i boriti se za nju je jedina nada za Srbiju i njenu mladost.Gde god mogu podržaću vas.Molim vas da me obavestite o svim vašim akcijama kako bih mogao da učestvujem ili bar da dam podršku.Nemojte odustati.
S poštovanjem,Ranko Todorović.
(54)
(8)
Marija 15.06.2016 10:11
Skidanje emisije Radar se moglo ocekivati. To je bio planirani sled dogadjaja. Veliko postovanje za urednicu i sve novinare koji su govorili o problemima u drustvu. To se vise nigde nece cuti.Vi ste poslednji.
Sve pohvale za direktore i urednike RTV koji su smenjeni. Mi, Vojvodjani imali smo privilegiju da imamao televiziju bez premca u Srbiji. Svaka emisija je bila majstorski uradjena, informativna, zanimljiva. Cak i izbor filmova i serija je bio bolji nego na drugim televizijama. O muzici da ne govorim, izbor sa merom i ukusom.
I sta cemo sada. Cutanje i trpljenje nas vodi u depresiju. Kako da odbranimo nasu RTV?
(48)
(8)
Sava 17.06.2016 18:52
@Marija Na ulici, draga Marija, na ulici.
(6)
(4)
Anonimus 17.06.2016 18:45
Marina Fratucan je zapocela svoju "novinarsku" karijeru prije 27 godina u Yutelu. Na samom pocetku je Yutel bio originalsn i relativno korektan, ali su se sa razvojem dogadjaja spavači brzo probudili. Njihova izvjestavanja iz Sarajeva naposredno pred rat u Bosni - tj. pocetak 1992 (masovni rat tada još uvijek nije počeo) predstavljaju najsramotnije što sam ikada vidio u lokalnim medijima: izvještavanja o stradanjima Srba u Sijekovcu, na Kupresu, Bradini i drugdje, Goran Milić, Nadežda Gaće, pok. LJ. Draženović su uglavnom prećutana ili minimizirana a sa početkom rata u Sarajevu (april 1002) Yutel se pretvara u ispostavu CNN-a. Izgleda da je tada mlada Marina zanat dobro naučila od najboljih u toj vrsti biznisa. I kako tad, tako i danas.
(6)
(13)
Borislav Marić 17.06.2016 20:42
@Anonimus Mislio sam da sam preuveličavao kada sam pisao o totalitarizmu u Srbiji, nažalost, izgleda da nisam, a ovo je bila jedna od najboljih emisija na javnim servisima!
(13)
(4)

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000