Radar - 22.04.2014.

Voda u Vojvodini je najlošijeg kvaliteta u Srbiji. Svega 5% centralnih vodovoda u Vojvodini je potpuno ispravno, a 800.000 Vojvođana pije vodu u kojoj ima arsena. 

Autor i urednik: Marina Fratucan

Podeli video sa prijateljima
Ocena 5.00
Broj gledanja: 242
Коментари
Број коментара 1
 
Bombardovanje Srbije 23.04.2014 14:16
Iako se moralo znati da će bombardovati vojne položaje jer su 1995 bombardovali vojne položaje u Republici Srpskoj niko u Srbiji nije mogao sa sigurnošću pretpostaviti da će bombardovati i civilne i javne ustanove, a pogotovo ne u toliko nepotrebnom razarajućem obimu, u unutrašnjosti Srbije u svrhu demonstracije sile, što nije opravdanje nepreuzimanju dovoljne zaštite civilnog stanovništva u Srbiji ali jeste jedan uzroka neblagovremene pripremljenosti odbrane od bombardovanja.
(0)
(0)
Dare 23.04.2014 16:08
@Bombardovanje Srbije A kakve to veze ima sa temom emisije?
(1)
(0)
;-) 23.04.2014 16:45
@Bombardovanje Srbije Veza je "Dan planete" i zaštita prirode borbom protiv bombardovanja i naglašavanjem bitnosti poštovanja slobode medija u Srbiji ne samo od vlasti u Srbiji nego između ostalih i od vlasti u SAD!
(0)
(0)

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000