Reflektor - 29.01.2018.

Da li i kako mladi prevazilaze predrasude prema drugim etničkim grupama, ili su bliži ekstremnim stavovima prema svemu što je drugačije? O tome u Reflektoru govore Nemanja Cvetković i Nebojša Janković iz organizacije "Balkanac", Mirza Čolić iz Asocijacije regionalne saradnje u Sarajevu, organizatorka projekta i fokus grupa na temu radikalizma i online ekstremizma Kristina Ivanović i  jedna od učesnica fokus grupe u Novom Sadu Jelena Mitrović, šef Misije OEBS-a u Srbiji Andrea Oricio, kao i autorka Cesid-ovog Istraživanja o pokretačima radikalizma i nasilnog esktremizma među mladima u Srbiji izdatog 2016. godine, Aleksandra Marković.

Urednica: Marija Marić

Podeli video sa prijateljima
Ocena 5.00
Broj slušanja: 383

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000