Reset - 18.11.2018.

Zajednica Zemlja živih osnovana je pre 12 godine, a do sada je kroz nju prošlo oko 3000 onih koji se bore sa nekom od bolesti zavisnosti. Novembar je mesec borbe protiv te teške bolesti, a mi smo tim povodom posetili mušku i žensku kuću Zajednice. 

Čućete lične ispovesti štićenika koji su trenutno na programu rehabilitacije u Krčedinu i Čeneju i saznaćete kako sada izgleda jedan sasvim običan dan u njihovim životima.

Osim toga, bubnjar Lav Kovač osvrnuo se na 20. izdanje Novi Sad Jazz Festival, a sa književnicom Sašom Savanović pričali smo o njenom prvom romanu "Deseti život" koji je nedavno promovisala u Novom Sadu.

Novinarke: Isidora Marković, Sanja Mišanović i Jovana Golubović
Urednik: Gojko Kekić

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj slušanja: 56

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000