Šamlica na šoru - 09.05.2017.

VASILIJE TOPALOV

Svakog utorka posle podne iznosimo šamlicu na šor i čekamo zanimljivog gosta…

Dr. Vasilije Topalov proveo je radni vek kao kardiolog u Institutu u Sremskoj Kamenici kao specijalista za poremećaje srčanog ritma, što mu je donelo priliku da učestvuje u više od 400 oživljavanja pacijenata.

Kada je otišao u penziju, opredelio se za nešto sasvim drugo. Začetnik je ideje o osnivanju Seksološkog društva Vojvodine i veliki pobornik da se ova važna tema što više približi ljudima i sasvim ozbiljno tretira među lekarima raznih specijalnosti. Dr. Topalov priča, između ostalog kakva je veza između polne nemoći i srčanih tegoba, ali iznosi i podatke istraživanja kada je najpogodnije vreme da se vodi ljubav.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 5.00
Broj gledanja: 491

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000