Sektor plus - 19.02.2018.

Pre više od tri godine tada 20-godišnji Nemanja Cvetković pokrenuo je ideju da mlade u Srbiji poveže sa vršnjacima iz zemalja regiona, i to kroz dokumentarni film „Zar nije bolje ovako?“ koji je prikazan prošle godine u martu. U međuvremenu, iz te inicijative osnovano je udruženje mladih Balkana, "Balkanac" sa istim ciljem – da okupi i poveže mlade ljude u regionu. Danas je ta organizacija proširila svoje delovanje na sve sfere koje se tiču mladih, pre svega edukaciju, dogovorila saradnju sa Exit fondacijom, i planira otvori regionalni centar mladih. Sa mladom ekipom "Balkanca" razgovarala je  Marija Marić.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj slušanja: 53

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000