Sektor plus - 18.04.2018.

Za učenike koji su rođeni 2002. godine počelo je međunarodno PISA testiranje. U narednih šest nedelja 222 škole u Srbiji imaju zadatak da sprovedu testiranje za ukupno osam hiljada đaka. U Vojvodini, metodom slučajnog uzorka, odabrano je 47 škola koje po već utvrđenim standardima za međunarodna istraživanja organizuju testiranje. Među njima je i Medicinska škola "7.april" u Novom Sadu. Na koji način će ta škola testirati svoje učenike i kako teku pripreme, proveravala je Biljana Kuriš.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj slušanja: 183

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000