Sport i razonoda - 16.09.2018.

U emisiji "Sport i razonoda" novinari sportske redakcije Prvog programa radija RTV-a donose nove sportske priče i rubrike "Kao da je juče bilo", "Paraolimpijci" i "Iz sportske medicine" i za Vas prate sve sportske događaje, rad amaterskih klubova u zemlji i inostranstvu, uz emitovanje odlične muzike po izboru muzičkih urednika Prvog programa radija RTV-a.

Svake nedelje od 15 časova i 30 minuta do 19 časova moći ćete da poslušate priče posvećene osobama sa invaliditetom koje se bave sportom, kao i savete za prevenciju sportskih povreda i njihovo uspešno saniranje.

Kroz rubriku "Sportska razglednica" saznaćete više o sportskim klubovima, infrastrukturi i kadrovima kojima raspolažu gradovi i sela Vojvodine.

Emisiju pripremaju novinari sportske redakcije Prvog programa radija: Đuro Vukelić, Ivana Maletin, Ljubenko Zvizdić, Boris Zelenbaba, Dan Fracile i Ilija Vulin.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj slušanja: 91

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000