Sportska subota - 06.05.2017.

U "Sportskoj suboti" Radio Novog Sada poslušajte po čemu je Atletsko rekreativni klub "Fruška gora" u Novom Sadu jedan od interesantnijih rekreativnih centara zašto je važno da saznate koje sportske aktivnosti organizuje. Tim povodom gost Sportske subote bio je Vladimir Rašković, osnivač i član ARK "Fruška gora".

U redovnoj rubrici "Stižu šamponi" upoznajte mlade dečake iz rukometnog kluba "Vrbas" koji čine najveći deo naše reprezentacije u kategoriji mlađih pionira. Prilog pripremo Dan Fracile.

Saznajte još:

Ko je osvojio visoko priznanje Rvačkog saveza Srbije – Bronzani orden?

Kada je najbolje započeti sa treniranjem streljaštva i iz kog oružja se najviše gađa? Razgovor na ovu temu obavio je naš kolega Bojan Sapanjoš sa Miroslavom Šegrtom, članom Streljačke družine Novi Sad 1790.

Važan vikend na Evropskom prvenstvu u rvanju isparatila je naša koleginica Ivana Maletin koja se javljala sa Spensa u Novom Sadu.

Voditelji: Biljana Kuriš i Ilija Vulin

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj slušanja: 343

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000