Srbijom - 30.09.2018.

Radio-televizija Vojvodine poslednjih godina postala je prepoznatljiva po letnjem programu. Do sada ekipe RTV-a su boravile na Crnogorskom primorju, i u letnjem programu prožimale su se Jadranska i Panonska regija.

Ove godine ideja je da se ode korak dalje i da se promoviše turizam, tradicija i nasleđe Srbije, opštine i gradovi u našoj zemlji, kao i banjski turizam. Da se potpuno osveži koncept letnjeg programa i da se gledaocima ponude kvalitetni sadržaji i priče sa „domaćeg terena". Naša zemlja ima ogromne turističke potencijale, i ideja i cilj je da se oni prikažu, uz istoriju, baštinu, legende, priče o ljudima, o mladima, o poznatim mestima u određenim sredinama. Emisije će trajati sat vremena i zamišljene su kao vikend zabavni popodnevni magazinski program, u jednom avanturističkom ritmu, uz obilje reportaža i gostiju iz tog mesta. Emitovanje serijala „Srbijom" počinje 21. jula, u subotu u popodnevnim časovima, i tokom leta, svakog vikenda, subotom i nedeljom, gledaoci RTV-a imaće prilike da u emisijama osete ritam nekog mesta u Srbiji.

Sve redakcije Prvog programa RTV-a uključene su u realizaciju letnjeg projekta. Koleginice Marina Zorić iz Dokumentarno-obrazovnog programa i Ljubica Balać iz Zabavnog programa su prve urednice koje kreću sa ekipom na teren.

Prvi voditeljski parovi su: Marina Buljovčić iz Zabavne redakcije i Milenko Krišan iz Sportske redakcije, kao i Sanja Homa i Igor Dajmanić iz Informativnog programa.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 4.00
Broj gledanja: 550

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000