Sučeljavanje - 07.03.2018.

ŠTA POSLE BEOGRADA?

Šta smo naučili ove nedelje: koja su pitanja zatvorili izbori za Beograd, a šta je ostalo nepoznanica? Ko bi trebalo da stavi prst na čelo, nakon još jedne pobede SNS-a, koja se opet predstavlja kao lična pobeda samog lidera stranke? Šta bi trebalo da se desi pa da "opozicija" postane opozicija? Hoće li SNS sada doživeti još veću ekspanziju, i kakvu su poruku poslali "ubacivanjem" nestranačkih ličnosti na izbornu listu za Beograd? Da li je uopšte bilo bitno koja imena se nalaze ispod imena Aleksandra Vučića, kada on sam donosi pobedu? Nakon tri dana besomučnih analiza beogradskih izbora po medijima, šta građani Srbije zaista treba da znaju? Da li njih uopšte zanima kako funkcioniše stranačka mašinerija, šta su kapilarni glasovi, kako istraživači utiču na kreiranje političkih odluka...? Da li će, i na koji način beogradski izbori uticati na druge političke procese u Srbiji, i konačno, bolji život građana? Sledi li rekonstrukcija Vlade Srbije? A vanredni parlamentarni izbori?

Stavove sučeljavaju:

Sociolog Vladimir Vuletić
Novinar Zoran Ostojić
Direktor agencije IPSOS Strategic Marketing Srđan Bogosavljević
Novinar magazina Nedeljnik Nenad Čaluković

Autorka emisije: Aleksandra Popović
Rediteljka: Sonja Rakić

Podeli video sa prijateljima
Ocena 5.00
Broj gledanja: 1124

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000