Sučeljavanje - 20.06.2018.

VIŠE OD POLITIKE
 
Zašto nam jednistavno ne može biti "politički dosadno", i kada ćemo iz atmosfere u kojoj se politika u Srbiji doživljava kao pitanje života i smrti, posebno u "pauzama" između izbornih ciklusa, konačno preći u fazu kada ćemo se baviti samo pitanjima kvaliteta sopstvenog života? Ko je kriv za to što naš život pokušavaju da kreiraju razni "spin majstori", društvene mreže, interesne grupe...? Kako se odupreti takvim uticajima, i kako sačuvati zdrav razum u jednoj takvoj atmosferi? Kako napraviti granicu između građanske inicijative i strančarenja?
 
 O životu između vesti i lažnih vesti, o vraćanju poverenja u instititucije, o tome da li ćemo imati politički vrelo leto ili je i to "fejk" najava, i na koja sve važna pitanja baca senku takva atmosfera, stavove sučeljavaju:
Sociolog Vladimir Vuletić,
Psiholog Mikloš Biro,
Novinar Zoran Ostojić,
Advokat Milan Đukić.

Autor emisije: Aleksandra Popović
Rediteljka: Sonja Rakić

 

Podeli video sa prijateljima
Ocena 5.00
Broj gledanja: 365

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000