Tinejdž svet - 08.09.2018.

Emisija je kolažnog tipa i namenjena je deci starijeg školskog uzrasta (od 12 do 18 godina). Emisija je obrazovnog i zabavnog tipa.

Značajan deo emisije je promocija talentovane dece i njihovo stvaralaštvo, literarni radovi dece na teme koje ih zanimaju i o kojima razmišljaju i maštaju. Cilj je da se promovišu talentovana deca u svim oblastima: sport, nauka, umetnost i obrazovanje (deca pobednici takmičenja iz raznih predmeta). Tu su i razgovori sa decom i njihove poruke vršnjacima o tome kako biti uspešan u nečemu...

Emisija obuhvata i Vesti iz nesvesti koje nude zanimljive sadržaje, u stilu „Verovali ili ne" iz sveta prirode, sporta, muzike, umetnosti, zdravlja i kulture. Ponekad su u emisiji i gosti poznati dečji stvaraoci koji čitaju svoje radove, govore o svojim sećanjima na detinjstvo i preporučuju knjige za čitanje. Takođe talentovana deca koja pišu i recituju govore svoje ili stihove naših poznatih pesnika.

Autorka emisije: Mirjana Petrušić

Podeli video sa prijateljima
Ocena 5.00
Broj slušanja: 289

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000