TV zdravoskop - 07.11.2017.

Emisija TV zdravoskop namenjena je gledaocima zainteresovanim za medicinske teme i zdravstvenu politiku. Smišljena je kao kombinacija iskustava naših građana i intervjua sa stručnjacima za različite oblasti medicine i psihologije, predstavnicima Ministarstva zdravlja, Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, zdravstvenih ustanova i institucija.

Čovek je spoj tela i duše, fizičkog i psihičkog. U klasifikaciji bolesti u medicini postoji i grupa psiho-somatskih oboljenja. Reč je o kardiovaskularnim, gastroenterološkim, malignim bolestima i mnogim drugim, poput dijabetesa, koje se javljaju i zbog psihičke patnje kao posledice duge izloženosti stresnim situacijama.

Cilj nam je i da informišemo gledaoce o tome kako da sačuvaju svoje fizičko i mentalno zdravlje, kao i da ukažemo na značaj prevencije, jer je svakom od nas zdravlje na prvom mestu.

Autor emisije: Gorjana Stojković

Podeli video sa prijateljima
Ocena 2.10
Broj gledanja: 770

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000