Univerzitet - 03.10.2017.

U emisiji "Univerzitet" predstavljamo jedan od najvećih obrazovnih i naučnih središta u Centralnoj Evropi - Univerzitet u Novom Sadu. Iako je njegovo sedište u Novom Sadu, fakulteti i instituti nalaze se u četiri vojvođanska grada, gde studira više od 50.000 studenata i radi 5.000 ljudi.

Saznaćete ko upravlja fakultetima Univerziteta u Novom Sadu. Upoznaćemo vas sa mladim naučnicima i predstavićemo njihove najveće uspehe. Podsetićemo vas i na one koji su ostavili trag baveći se naučnim i pedagoškim radom na Univerzitetu. Videćete i u kakve projekte su uključeni studenti i šta im to Univerzitet u Novom Sadu pruža.

Autorka emisije: Ivana Popović Srdanov

Podeli video sa prijateljima
Ocena 5.00
Broj gledanja: 4171

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000