Veliki odmor - 17.02.2018.

Ovonedeljni „Veliki odmor“ otkriva kako unaprediti kompetencije u odnosima nastavnik – učenik? 

Voditeljka i koordinatorka projekta Familylab u Srbiji Ivana Muškinja zajedno sa kolegama iz Hrvatske i Slovenije pokrenula je jednogodišnji projekt – seminar “Od poslušnosti do odgovornosti” kojim se unapređuju kompetencije u odnosima zaposlenih u školama. Tema je vrlo kompleksna, a Muškinja ističe da seminar osim novih ideja i saznanja u oblasti pedagogije i psihologije nudi i lično usavršavanje svakog polaznika.

Roditelji učenika sedmog i osmog razreda i srednjoškolaca u Novom Sadu ubuduće će moći da provere da li njihovo dete uzima neku vrstu droge. Grad Novi Sad obezbedio je oko 20 hiljada testova za drogu, a predsednica Aktiva direktora osnovnih škola u Novom Sadu i direktorka osnovne škole „Vasa Stajić“ Jasmina Pastonjicki objašnjava kako roditelj da testira svoje dete a da ne izgubi njegovo poverenje.

Autor: Biljana Kuriš

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj slušanja: 44

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000