Veliki odmor - 23.06.2018.

Sadašnji način obrazovanja i vaspitanja ne može da ogovori potrebama savremenog načina života i zahtevima savremene porodice. U sveopštoj reformi obrazovanja u Srbiji novine očekuju i osnove programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja. Šta je to što bi trebalo menjati? Koji su nedostaci sadašnjih modeli rada u vrtićima?

Posetili smo kaćki vrtić „Zvončić“ u kojem već godinu dana vaspitači rade po novom modelu koji najavljuje promene u predškolskom sistemu.

O pilot projektu za „Veliki odmor“ govore glavni vaspitač Dragica Petrić i rukovodilac prve pedagoške jedinice Predškolske ustanove „Radosno detinjstvo“ u Novom Sadu Tamara Anić.

Autor: Biljana Kuriš

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj slušanja: 508

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000