Vojvodina zove - 14.06.2018.

PRIRODA I DRUŠTVO ZASAVICA

Tvrđave, koju su pravljene i u XII veku, jedini breg koji već 650 hiljada godina raste, slikari čija dela imaju neprocenjivu vrednost, naučnici i patenti koji su promenili svet, Srpska Atina i Srpska Sparta, kilometarska Aleja sibirskog bresta, najduža kanalska mreža na svetu, samo su neki od tragova prošlosti vojvođanske istorije, preko kojih smo došli do sadašnjosti.

Vojvodina svake godine dočekuje na stotine hiljada turista, a svakodnevica joj je protkana mnogim neobičnim sudbinama stanovnika. U njoj žive pripadnici 20-tak nacija i u njoj se sudaraju i prožimaju mnoge kulture.

Od grada do grada, mesta do mesta, sela do sela, autor Vladimir Bajić i ekipa RTV-a vodiće vas u novoj emisiji Dokumentarno-obrazovnog programa Vojvodina zove.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 5.00
Broj gledanja: 2218

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000