Zeleni sat - 16.06.2018.

„Zeleni sat“ je serijal Obrazovnog programa Televizije Vojvodine namenjen poštovaocima prirode i ljubiteljima zdravijih životnih navika, koji ima za cilj unapređenje zdravstveno-ekološke svesti. Za bolji i kvalitetniji život, za lepšu i čistiju planetu!

Baveći se ekologijom u najužem i najširem smislu reči (zaštita životne sredine, ekologija, organizma - ishrana, rekreacija, relaksacija, medicina, eko-turizam), ovaj serijal u središte priče stavlja čoveka, polazeći od činjenice da on svojim dobrim ili lošim navikama utiče na svoj život, svoje zdravlje i okruženje u kojem živi, i obratno. Jer, čovek razvijajući svoj mikro-kosmos na duhovnom, mentalnom i fizičkom planu, može biti dobar sebi, svojim bližnjima, svom neposrednom okruženju, Kosmosu.

Priroda i Kosmos dobro pamte sve što čovek čini. Dobro uzvraćaju dobrim, a loše lošim. Zato u ovim emisijama stalno podsećamo da smo neodvojivi deo prirode, da smo Planetu „nasledili“od predaka, a „pozajmili“ od potomaka, da je ona naša kuća, da drugu nemamo, niti ćemo je dobiti. Dužni smo da je čuvamo, jer kažu da smo jedina svesna bića na njoj. To radimo kontinuirano, nenametljivo, lagano, ali suštinski - ukazujući na probleme, ali i nudeći rešenja kroz dobre primere.

Autor emisije: Nevena Kljajić

Podeli video sa prijateljima
Ocena 4.95
Broj gledanja: 5509
Коментари
Број коментара 1
 
Margareta gaspar 06.10.2018 13:46
Draga Nevena,STVORENI ste za ovakve emisije ,divno, opstajuce sa lepim detaljima prirode i zivota Potrebno nam je, da bi bili motivisani za lepsi pogled na zivot . Pozdrav Vama ,saradnicima i RTV1 na emisijama ekoloskog karaktera koje svi rado gledamo Margareta i Dr Lajos Gaspar
(0)
(0)

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000