Ženska posla - 08.02.2018.

Ženska posla, u novoj sezoni i u novom terminu!

Leni, Katarina i Nađa u potpuno drugačijem izdanju.

Emisija „Ženska posla", Redakcije zabavnog programa RTV-a, namenjena je najvećim konzumentima televizijskog programa – ženama u savremenom svetu. U polusatnoj, pretežno igranoj strukturi, kroz živote tri prijateljice različitih godina, obrazovanja, profesije i bračnog statusa, dotaći ćemo se tema sa kojima se žene svakodnevno susreću.

Svakodnevna viđanja u lokalnom kafiću i situacije u kojima će se naći glavni akteri emisije, navešće gledateljke da se lako poistovete sa likovima ili problemima sa kojima se oni susreću.

Jasnim, praktičnim i konkretnim savetima, često uz mišljenja stručnjaka (lekara, psihologa, pedagoga, sociologa...), pokazaćemo da sve ono što jeste teško ili se tako čini, može da se prevaziđe, popravi, neguje ili promeni. Savremena žena pred malim ekranom imaće tri nove najbolje drugarice, uz koje se nikada neće osećati usamljenom.

U emisiji Ženska posla, iskustva i saznanja će kroz lične, svakodnevne probleme, radosti, brige, tuge i želje, sa gledaocima deliti: Mara Skendžić, Anamaria Sakač Erdely i Milica Rakanović.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 5.00
Broj gledanja: 472

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000