Ženska posla - 28.06.2018.

Emisija Ženska posla, Redakcije zabavnog programa RTV-a, jeste polusatna emisija, pretežno igrane strukture.

Leni, Nađa i Katarina su tri prijateljice, koje svojim životima prikazuju realnost koju manje ili više, svi živimo. One su različitih godina, obrazovanja, profesija, bračnog statusa i stavova, ali ih povezuje ono što je univerzalno i što te "razlike" ne vidi, a to je PRIJATELJSTVO.

Svakodnevna viđanja u lokalnom kafiću i situacije u kojima će se naći glavni akteri, navešće gledaoce da se lako poistovete sa likovima ili problemima sa kojima se oni susreću.

Ove tri dame, odgovore pronalaze u razgovorima sa stručnjacima iz svih oblasti (lekari, pedagozi, sociolozi, psiholozi, advokati...), pružajući gledaocima jasna, praktična i konkretna rešenja.

Uz njih tri, tu je Mrvica, vlasnik kafića, koji u svakoj epizodi daje svoje "muško" viđenje situacije.
Iako na prvi pogled namenjena ženama, ova emisija je nešto što će oko "malih ekrana", najpre okupiti i zainteresovati celu porodicu, jer uvek nudi za svakog po nešto. 

Nakon vrlo uspešne prve sezone, ove jeseni usledio je i nastavak, a sudeći po reakcijama, ovakva neposredna i pitka forma, a u isto vreme, do sada neviđena i sa potpuno drugačijim pristupom novinarstvu, izuzetno prija gledaocima.

U emisiji Ženska posla, iskustva i saznanja će kroz lične, svakodnevne probleme, radosti, brige, tuge i želje, sa gledaocima deliti: Anamarija Sakač Erdelj, Mara Skendžić i Milica Rakanović.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 4.00
Broj gledanja: 3575

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000