Živeti bezbedno - 15.02.2018.

Prva brigada Kopnene vojske sastoji se od pešadijskih, oklopno-mahnizovanih, artiljerijskih i artiljerijsko-raketnih jedinica PVO, inženjenrijskih, logističkih i jedinica veze. Pored nemenskih zadataka koje stoje pred ovom brigadom, treba napomenuti da je ona angažovana i na obezbeđenju administrativne linije sa Kosovom i Metohijom i kontroli Kopnene zone bezbednosti na jugu Srbije. Sasvim dovoljan povod da u prazničnoj emisiji „Živeti bezbedno“ ugostimo komandanta Prve brigade Kopnene vojske, Brigadnog generala Željka Petrovića.

Emisija donosi i redovne rubrike policijske i vojne hronike, u kojima se bavimo aktivnostima ministarstava unutrašnjih polsova i odbrane.

Autor i voditelj: Boro Lazukić

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj slušanja: 31

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000